آخرین عناوین

شنبه 12 آذر 1401-11:40 کد خبر:113441

ریزش شهرستان‌های پرخطر کرونایی مازندران:

آسمان کرونایی 19 شهرستان مازندران به رنگ آبی/بستری‌ها به زیر 30 نفر رسید

جدیدترین نقشه رنگبندی کرونایی در مازندران نشان می دهد تعداد شهرستان های پرخطر کرونایی که در محدوده رنگ زرد قرار داشتند به یکباره ریزش کردند و از هشت شهرستان به سه شهرستان کاهش یافت.


به گزارش خزرتیترخبر ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در گزارش اخیر رنگ بندی کرونا شهرستان ها اعلام کرد که تعداد شهرستان ها با وضعیت قرمز همانند هفته‌های گذشته صفر بوده و تعداد شهرهای با وضعیت آبی از ۳۳۱ به ۳۵۱ شهر افزایش یافته است.

همچنین اکنون هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست و تعداد شهرستان های با وضعیت نارنجی در عدد سه ثابت مانده و تعداد شهرستان های با وضعیت زرد از ۱۱۴ به ۹۴ شهرستان کاهش یافته است.

در نقشه رنگبندی این وزارتخانه تعداد شهرستان های آبی مازندران ۱۹ شهرستان شامل بهشهر، نکا، میاندورود، ساری، قائمشهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، تنکابن و رامسر ذکر شد، این در حالیست که هفته گذشته تعداد شهرستان های استان به این رنگ ۱۴ شهرستان بود.

گلوگاه ، سوادکوه و عباس آباد در وضعیت رنگ زرد قرار دارند که در تعریف رنگبندی کرونایی به عنوان مناطق پرخطر محسوب می شوند و در این بخش نیز هفته گذشته هشت شهرستان مازندران در این وضعیت رنگبندی قرار داشتند.

بررسی جدول رنگبندی کرونا در مازندران از هفته نخست آبان تاکنون نشان دهنده بالا بودن تعداد شهرستان ها با رنگ پرخطر زرد کرونایی است. به طوریکه در هفته نخست آبان ماه ۱۳ شهرستان بدین رنگ قرار داشتند و پس از آن طی هفته های بعدی تعداد این شهرستان ها فراز و فرودهای خود را داشته است.

در هفته دوم آبان ماه و در جدول رنگبندی شانزدهم این ماه ۱۱ شهرستان وضعیت رنگبندی آنها زرد بود و طی هفته های نخست، سوم و چهارم آبان، هفت یا هشت شهرستان مازندران در وضعیت زرد کرونایی قرار داشتند این وضعیت رنگ ها در این هفته و هفته دوم آذر به سه شهر کاهش یافته است.

اما در این میان آن چیزی که بیشتر از همه در جدول رنگبندی کرونا در مازندران نمود دارد، پافشاری برخی شهرستان های استان برای باقی ماندن در وضعیت زرد است به طوریکه گلوگاه ، سوادکوه و عباس آباد از ۲۲ مهر تاکنون به صورت مستمر در این وضعیت قرار داشته اند و وضعیت آنها ثابت باقی مانده است.

شرایطی که در دیگر شهرستان های مازندران متفاوت است یعنی اگر شهرستانی در یک هفته در وضعیت زرد قرار داشت هفته های بعدی از این وضعیت خارج شد.

هفته

شهرهای زرد کرونایی

شهرهای آبی کرونایی

۲۲ مهر

گلوگاه ، نکا ، میاندورد ، ساری، قائمشهر ، جویبار ، سوادکوه ، سوادکوه شمالی ، فریدونکنار ، چالوس ، کلاردشت ، عباس آباد ، رامسر

بهشهر ، سیمرغ ، آمل ، بابل ، بابلسر ، نور ، محمود آباد ، نوشهر ، تنکابن

۳۰ مهر

گلوگاه ، نکا ، میاندورود ، ساری ، قائمشهر ، سوادکوه ، سوادکوه شمالی ، فریدونکنار ، چالوس ، کلاردشت ، رامسر

بهشهر ، سیمرغ ، جویبار ، آمل ، بابل ، بابلسر، محمودآباد ، نور، نوشهر ، عباس آباد ، تنکابن

۶آبان

گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندورود، ساری، قایمشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی، محمود آباد، چالوس، کلاردشت و عباس آباد

سیمرغ، آمل، بابل، بابلسر، فریدونکنار ، نور، نوشهر، تنکابن و رامسر

۱۶ آبان

نکا،گلوگاه،ساری،قائمشهر، جویبار، سوادکوه،سوادکوه شمالی،محمودآباد،چالوس، کلاردشت و عباس آباد

بهشهر، میاندورود، سیمرغ، آمل، بابل، بابلسر، فریدونکنار، نور، نوشهر، تنکابن و رامسر

۲۰ آبان

گلوگاه، بهشهر، نکا، ساری، سیمرغ، سوادکوه، چالوس و عباس آباد

میاندورود، قائمشهر، جویبار، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، نوشهر، کلاردشت، تنکابن و رامسر

۲۷ آبان

گلوگاه، بهشهر، ساری، سیمرغ، سوادکوه، چالوس و عباس آباد

نکا، میاندورود، قائمشهر، جویبار، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، نوشهر، کلاردشت، تنکابن و رامسر

۴ آذر

گلوگاه، بهشهر، نکا، سوادکوه، جویبار، سیمرغ، چالوس و عباس آباد

میاندورود، ساری، قائمشهر، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، نوشهر، کلاردشت، تنکابن و رامسر

۱۱ آذر

گلوگاه، سوادکوه و عباس آباد

بهشهر، نکا، میاندورود، ساری، قائمشهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، تنکابن و رامسر

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه تزریق واکسن در کنترل و مهار بیماری کووید ۱۹ نقش داشته است، گفت: تداوم و نگه داشتن این وضعیت منوط به رعایت برخی نکات و توصیه هایی است که همواره از سوی متخصصان و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان اعلام می شود.

عباس علیپور افزود: تزریق همگانی واکسن را می توان موفقیت بزرگ کشور و مازندران برای کنترل این بیماری دانست که اثرات آن را در کاهش تعداد مبتلایان و نیز کاهش تعداد شهرها با رنگ زرد می بینیم.

وی ادامه داد: البته این کاهش شهرهای پرخطر کرونایی و نیز مبتلایان دلیل بر از بین رفتن بیماری نیست چرا که همچنان ویروس بیماری در جامعه وجود دارد و در این میان افراد جامعه قربانی می گیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران توضیح داد: به طوریکه در آمارهای روزانه هم شاهدیم در برخی روزهای تعداد افرادی که به بیماری مبتلا شدند افزایش می یابد و حتی تعداد افرادی که به دلیل مشکلات حاد تنفسی در مراکز درمانی بستری می شوند نیز افزایش می یابد.

وی گفت: این مسایل نشان می دهد که ویروس کرونا همچنان در جامعه به دنبال قربانی گرفتن است که در این میان افراد با ضعف ایمنی و مسن بیشتر در معرض این خطر قرار دارند.

به گفته علیپور این افراد با تزریق واکسن کرونا و نیز رعایت نکات بهداشتی لازم می توانند از اثرات و تبعات این بیماری در امان بمانند./ایرنا

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :