سه شنبه 22 اسفند 1396-21:11 کد خبر:50807

معطلی ۵ ساعته مسافران بین زمین و آسمان:

پرواز ATR تهران ـ رامسر در فرودگاه مهرآباد نشست!

پرواز شماره ۳۳۲۳ تهران- رامسر که با ۳ ساعت تاخیر فرودگاه مهرآباد را ترک کرد پس از کمتر از دو ساعت پرواز روی آسمان فرودگاه رامسر دوباره به  تهران بازگشت.


به گزارش خزرخبر و به نقل از تسنیم، پرواز شماره ۳۳۲۳ تهران- رامسر که با ۳ ساعت تاخیر فرودگاه مهرآباد را ترک کرد پس از کمتر از دو ساعت پرواز روی آسمان فرودگاه رامسر دوباره به  تهران بازگشت.

براساس این گزارش،یکی از خبرنگاران حاضر در پرواز شماره 3323 هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران  در این باره گفت: ساعت این پرواز روی بلیت 10.40 صبح دقیقه درج شده بود اما پرواز با تاخیری سه ساعته در ساعت 13.20 دقیقه ظهر انجام شد.

به گفته مسافران این پرواز، این درحالی بود که خلبان این هواپیمایATR  پس از حدود یک ساعت، اعلام کرد که امکان فرود آمدن هواپیما در فرودگاه رامسر وجود ندارد اما دلیلی که برای عدم فرود این هواپیما از سوی خلبان اعلام شد غیرمنطقی به نظر می رسید که همین موضوع سبب بهت و عصبانیت مسافرانی شد که حدود 5 ساعت از وقت آن ها صرف پرواز یک ساعته ای شده بود که آن ها را به مقصد نرساند.

این دلیل چیزی نبود جز اینکه از سوی خلبان به 72 مسافر این پروازاعلام شد به دلیل محدودیت فضای باند فرودگاه رامسر امکان فرود در این فرودگاه وجود ندارد و هواپیما باید دوباره به فرودگاه مهرآباد بازگردد.

خلبان پرواز تهران- رامسر اعلام کرد که طول باند فرودگاه رامسر 1500 متر مربع است که 500 متر مربع آن در حال تعمیر بوده و همین موضوع و محدودیت، امکان فرود را به او نمیدهد.

حال سئوال اینجاست که چرا با وجود اطلاع  از وضعیت عملیات عمرانی و بازسازی بخشی از باند فرودگاه رامسر این پرواز از ابتدا لغو نشده است؟

سئوال دیگر این است که چرا وقت مسافران و مردم باید قربانی ناهماهنگی و سوء مدیریت شود چراکه به گفته یکی از خدمه این پرواز وضعیت فرودگاه رامسر به شرکت ایران ایر اعلام نشده است.

این همه در حالی است که یکی از پرسنل ایران ایر در فرودگاه مهرآباد به یکی مسافران حاضر در پرواز اعلام کرد که شرایط جوی و بدی آب و هوا دلیل اصلی عدم فرود هواپیمای ATR در فرودگاه رامسر بوده است تا این گفته باعث ابهامات بیشتر در خصوص این پرواز شود و اگر این روایت به واقعیت نزدیک تر باشد، این سئوال به وجود می آید که اطلاع از وضعیت هواشناسی و پیش بینی آن بدیهی ترین اقدامی است که از سوی فرودگاه‌ها انجام می شود.