چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396-11:42 کد خبر:41868

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران خبر داد:

کاهش ۱۰ درصدی مرگ عابران پیاده براثر تصادفات در مازندران

مدیر کل پزشکی قانونی گفت:در سال گذشته ۲۱۴ نفر از عابرین پیاده در بر اثر تصادفات رانندگی جان باختند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد کاهش داشته است.


به گزارش خزرخبر و به نقل از روابط عمومي اداره كل پزشكي قانوني استان مازندران، مدير كل پزشكي قانوني استان اظهار داشت: آمارها نشان می دهد در سال گذشته ،تعداد214 نفر (155مرد و مابقی زن )از عابرین پیاده در بر اثر تصادفات رانندگی جان باختند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ده درصد کاهش داشت .

براساس این گزارش،علي عباسي مجموع آمار تلفات حوادث رانندگی در سال گذشته (95) را  653 اعلام کرد و افزود: 33 درصد از کل تلفات حوادث رانندگی سال گذشته عابرین پیاده هستند که از این تعداد 122نفر (57درصد )در محور برون شهری و راه روستایی به وقوع پیوست.

بیشترین و کمترین گروه سنی

اين مقام اجرايي استان اظهار داشت: بیشترین گروه سنی عابرانی که در حوادث رانندگی کشته شدند، افراد بالای 61 سال با 45درصد و کمترین گروه سنی مربوط به سن کمتر از 10 سال با با تعداد 6 درصد قرار دارند.

بیشترین ماه

بر اساس آمار ماه های مهر، تیر و مرداد ماه هر کدام با 24مورد فوتی بیشترین و فروردین با 11 فوتی کمترین ماهی بود در آن به ثبت رسید.

بابل رکورد دار فوتی  عابرین

عباسي ضمن بیان اینکه بالاترین آمار فوتی های عابران پیاده درشهرستان‌هاي بابل با 36، ساری با 32 و آمل با 19 مورد به ترتیب بیشترین فوتی و گلوگاه با یک فوتی در آن به ثبت رسید .

70 درصد وسیله درگیر با عابرین سواری هستند

مدیر کل پزشکی قانونی استان بیشترین نوع وسیله درگیر با عابرین پیاده را خودروی سواری با 70درصد و  بعد از به ترتیب وانت بار با 17 درصد ، کامیون با 6 درصد ،موتور با 4 درصد و سابر موارد با 3 مورد در رتبه های بعدی قرار دارند،ضمن اینکه در بین خودروهای سواری پراید با 53 نفر بیشترین برخورد را با عابرین داشتند.

این مقام اجرایی استان در خصوص افزایش سن سالمندی خاطر نشان کرد:این افزایش ایجاب می کند رانندگان در هنگام رانندگی توجه و دقت بیشتری به عابرین ، بخصوص عابرین سالمند داشته باشند،چرا که سالمندان به علت وجود مشکلات مفصلی اسکلتی و در نتیجه تحرک و عکس العمل کند نمی توانند خود را هنگام حوادث رانندگی از مهلکه نجات دهند،از طرف دیگر به علت بیماریهای مزمن پوکی استخوان میزان شکستگی و در نتیجه بستری در بیمارستان افزایش می یابد که این خود ریسک مرگ و میر را در سالمندان بالا می برد.